Ozon-desinfectie kast

De ozon kast "GEA Bruto High Performance 2.0" zorgt er voor dat uw kleding en voorwerpen vrij zijn van schimmels, bacteriën en virussen. Binnen een paar minuten na gebruik is het betreffende object ontsmet zonder sporen of chemische resten en onaangename stank of vlekken. Dit volledig op een natuurlijke manier.

 

Ozon-desinfectie-kast

 

Werking Ozonkast

 

Zodra ozon in contact komt met organisch materiaal, ontstaat er een oxidatiereactie.
In principe worden alle levende micro-organismen gedood,  zoals mijten, bacteriën, virussen, schimmels, terwijl de geurmoleculen worden geoxideerd en omgevormd tot andere onschadelijke moleculen, waarbij alle vormen van slechte geur worden geëlimineerd.
Omdat ozon een zwaarder gas is dan lucht, kan het binnendringen in de vezels van stoffen, zoals matrassen, banken, fauteuils, tapijten, auto-interieurs en vooral helmen en schoenen.  Op deze manier bereikt en elimineert het alle micro-organismen en stinkende substanties die aanwezig zijn, zelfs op de moeilijkst bereikbare punten. Het is onmogelijk om grondig te ontsmetten met een klassieke wasbeurt.

Ozon is de nieuwste én allerbeste manier om snel en veilig te neutraliseren.

 

Wat is Ozon gas?

Ozon is een natuurlijk gas dat je wel ruikt maar niet ziet en met een zeer hoog oxiderend vermogen. Het onstabiel gas is in staat om alle vervuilende en/of schadelijke elementen zoals virussen, bacteriën , schadelijke chemicaliën en schimmels op een volledige natuurlijke manier af te breken op oppervlakten van alle mogelijke artikelen.  

 

 

Visuele uitleg van de Ozon-desinfectie kast