OVER ONS

Laten wij ons even voorstellen. Wij zijn een reinigingsdienst met de focus op het desinfecteren van  objecten en het reiniging van de lucht door middel van een desinfecteren kast en een luchtreinigingsapparaat.  

 

Ons motto is om zo snel en gemakkelijk mogelijk schimmels, bacteriën en virussen te neutraliseren.  Wij streven er naar om iedereen  te kunnen laten voldoen aan de strenge hygiënische maatregelen en ontsmettingseisen. Met onze producten helpen wij onder andere de medische sector, sportclubs, horecagelegenheden en scholen.

 

MEET HET TEAM

Uw hulp bij de extra hygiënische maatregelen sinds COVID-19.  

 

Wij zijn Mark Dieben en Dennis de Beer, beide eigenaren van textielreinigingsbedrijven in Voorburg en Leiden, . Beiden met een 7 generaties lange ervaring op het gebied van textielreiniging. 

Het team is ontstaan tijdens de corona crisis.  Net als vele andere bedrijven maken onze familiebedrijven door de corona crisis een zeer zware tijd door. Om onze mooie ondernemingen te kunnen continueren zijn ook wij op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Dit resulteerde in: Ozon-desinfectie.nl

 

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Mark Dieben      06 27 09 76 54 

Dennis de Beer 06 24 68 09 81